Política de privacitat

Qui és el responsable de les seves dades?

D’acord amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, l’informem que les dades personals aportades seran tractades per Josep Urpí Parellada. amb NIF 38041401E i domicili a Montserrat 21, 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona).

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Les dades aportades per vostè són necessaris per poder prestar amb totes les garanties el servei sol·licitat, i seran tractades amb les següents finalitats: Publicitat i prospecció comercial; Altres finalitats.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es prevegi que poden ser necessaris per contactar amb l’interessat.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l’interessat en contactar connuestra organització.

 

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

Les seves dades no se cediran a tercers excepte obligació legal.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició o dret a la portabilitat de les seves dades personals, escrivint-nos a l’adreça de les nostres oficines, o enviant un correu electrònic a info@baalma.cat, indicant el dret que desitja exercir.

Tindrà dret igualment a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada d’aquest consentiment.

Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver estat vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals.